Почистване на апартаменти от мебели, вещи, багаж и боклуци.
Къртене на бетон

Къртене на бетон
Къртене на бетон
Къртене на бетон
Къртене на бетон

Кърти къртене на бетон 0899 404 707 Варна.

Предлагаме услуги в сферата на кърти, чисти, извозва, събаря сгради, демонтаж конструкции, къртене на бани, демонтаж на остъкления, къртене на бетон, къртене на замазка, рязане на метали, пробиване на дупки и др. В този раздел се представя подробно описани някои къртачни услуги.

Кърти бетон във Варна и областта

Кърти бетон е една от най-често срещаните къртачни услуги. Когато се налага подобен вид къртене се ползват най-професионалните и здрави машини за целта.

Кърти тухла във Варна и областта

Когато се налага къртене на тухли се ползват различни инструменти за целта, но най-вече професионални къртачни машини и помощни средства.

Кърти камък във Варна и областта

Кърти камък е една от най-трудните къртачни услуги срещани в къртенето. Когато се кърти камък много често се налага първо да се раз пробие с диамантени бургии и тогава да се кърти.

Кърти замазка във Варна и областта

Къртенето на замазка става с най-професионалните къртачни машини и със специални широки секачи.

Кърти фаянс и теракота във Варна и областта

Къртене на фаянс и теракота е придружено от специална екипировка, широка лопатка монтирана на къртачните инструменти и предпазен шлем, и др.

Къртене на бани във Варна и областта

Къртене на баня става с внимателен подход към стените, тръбите и кабелите в банята. Къртене на бани е съпроводено и с къртене на канали за тръби, както и демонтаж на стари тръби и канали, демонтаж на тоалетни, мивки и вани става внимателно и прецизно за да няма щети.

Демонтаж метални конструкции във Варна и областта

Демонтаж на метални конструкции е съпроводено от екип с професионален технически подход и подходящи металорежещи и къртачни инструменти.

Демонтаж дървени конструкции във Варна и областта

Демонтирането на дървени конструкции е не по-малко отговорно от демонтажа на метални конструкции. Ползват се режещи инструменти, въжета при нужда вишка, кран и др.

Демонтаж остъкления и витрини във Варна и областта

Най-често се демонтират остъкления на балкон в зависимост от етажа идва и сложността на изпълнението. Прави се отцепка на района, облепват се стъклата и се режат по най-прецизният начин за да няма никакви поражения.

Пробива дупки във Варна и областта

Дупките са под всякаква големина и форма и за различните се ползват различни инструменти. В случай, когато се кърти отвор за врата е необходима професионална къртачна техника, когато се пробиват малки дупки са необходими перфоратори с диамантени бургии.

Почистване на отпадъци след къртене във Варна и областта

Почистването е съпроводено с много труд, отпадъците се събират в чувал и се изнасят до пригодено за целта превозно средство.

Почистване на битови отпадъци във Варна и областта

Почистване на битови отпадъци става със същите здрави чували за дребни отпадъци.

Извозване на всякакви отпадъци във Варна и областта

Извозва строителни и битови отпадъци. Извозване на отпадъци става с няколко камиона и всички отпадъци се извозват на специализирано сметище.

Това бяха някой от услугите предлагани от фирмата за кърти, чисти, извозва, кърти бани, къртене, демонтаж, пробива, събаря сгради, пробива, реже и др. за гр. Варна.


кърти, къртене, къртачи, разбиване, събаряне, извозване, изхвърляне, панели, жилище, апартамент, частно, бани, бетон, замазка, баня, плочки, теракот, фаянс, тухла, комини, вратопрозорец, подпрозорец, чисти, извозване, изхвърляне, разрушаване, рязане, скала, стена, кухня, балкон, тераса, реже, демонтира, метални, метали, остъкление, Варна,
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.