Почистване на апартаменти от мебели, вещи, багаж и боклуци.
Циклене на паркет Бургас

Цикли лакира паркет Бургас.


Циклене на паркет Бургас

Предлагаме услугите монтаж на паркет Бургас, цикли Бургас, цикли паркет Бургас, реди цикли лакира Бургас, както за юридически така и за физически лица на територията на гр. Бургас и Бургаска област. В случаите когато се налага циклене по частни домове, апартаменти, офиси, вили, жилищни блокове се заема професионален екип. Оборудван за професионално, чисто и безпрашно циклене. Ние следим за правилното изпълнение на услугите в гр. Бургас и за стриктното спазване на часовете разрешени за шум. Персонала във фирмата държи на доброто отношение към клиентите. И на бързото и качествено изпълнение на услугите реди, цикли, лакира, и др. за гр. Бургас и Бургаска област. Със своята добра организация, постоянство и професионализъм сме желан партньор на пазара за циклене в гр. Бургас и Бургаска област. Множеството завършени проекти обогатиха опита за редене, циклене, лакиране на паркет и дюшеме, ни затвърдиха позициите и доброто име на фирмата в Бургаска област.

Фирмата ни е водеща за монтира, цикли, фугира, лакира паркет и дюшеме. на територията на гр. Бургас и бургаска област. предлагаме услугите монтаж на паркет Бургас, цикли Бургас, цикли паркет Бургас, реди цикли лакира Бургас, цикли дюшеме Бургас, реди ламинат Бургас, монтаж первази и други.дърводелски услуги за гр. Бургас и черноморието. За професионално циклене, фугиране, лакиране, Фирмата притежава голям набор от професионални без прахови машини.

Персонала ни е добре екипиран и обучен за качествено изпълнение на поръчките за реди паркет Бургас, цикли Бургас, цикли паркет Бургас, реди цикли лакира Бургас, цикли дюшеме Бургас, монтаж ламинат Бургас, лакира Бургас, и други. Стремим се за най-добро качество коректност и цени на предлаганите услуги. Реди, цикли, лакира, монтира паркет, на територията на гр. Бургас и бургаска област. Дървени подове (паркет - дюшеме) са едни от най-красивите варианти за подова настилка. Вие не може да се объркате с топлината и елегантността във вашият дома с дървената подова настилка. Паркетът е вид дървена подова настилка, изработена най-често от бук, дъб, орех, череша или чам. Малки дъски с еднаква големина и форма, които се подреждат в различни геометрични фигури и мозайки - триъгълни, правоъгълни или по-сложни.

В зависимост от използваното дърво, цветът му може да е жълтеникав, кафеникав или червеникав. От всички подови настилки материали, дървените подови настилки са може би най-практични. в крайна сметка защитното покритие избледнява. След като това защитно покритие започва да изчезва, идва време за циклене и лакиране на настилката. В зависимост от износването на паркета е от компетенцията на специалисти. Фирмата ни има необходимото оборудване, като например енергийни шлифовъчни машини, да се справя с работата ефективно и качествено с услугите: цикли Бургас. Цикли паркет Бургас, реди цикли лакира Бургас, цикли дюшеме Бургас, реди ламинат Бургас, лакира Бургас, монтаж на паркет Бургас и други.

Беспрахово циклене на паркет Бургас.

Извършва се с машини, снабдени със система за прахоулавяне на принципа на аспирацията. Циклене на паркет се извършва с машини работещи с абразивни материали шкурки валови дискови и лентови машини. Циклене на паркет се прави за да се премахнат старият захабен лак, боя, безир или други, като се цикли от по-едра шкурка към по-фина. Машините са обезпрашени и професионални. Циклене на паркет се извършва с валова машина, поради спецификата на тази машина ъглите на помещението. Остават недостъпни,за тях се използва малка дискова машина която се нарича окрайчваща машина. За постигане на най-високо качество при цикленето на паркет се препоръчва шлайфане с дискова машина при условие че паркета е нареден на шарка тип дюшеме, Шахматна дъска, двойна, тройна или четворна шведска рибена кост най-добри са валовата и лентовата машина.

Циклене с дискова машина това е фино шлайфане след циклене на паркета с валова машина. Прави се за отстраняване на линиите и леките неравности оставени от валовата машина, всяка валова машина оставя такива дефекти. Паркет обработен с дискова машина има перфектен вид след лакиране. Във връзка с цикленето на паркета е уместно да се спомене, че преди последното лакиране се прави прешлайфане на ръка със ситна шкурка. При шлайфането се отстранява настръхналата при лакиране дървесина, което е естествен процес, почиства се и се нанася последна ръка лак. Цената за циклене на дюшеме е както и за циклене на паркет Цената за циклене е за краен резултат и вид независимо от броя минавания със шкурка. Цената на фугирането е за краен резултат независимо от броя и размера на фугите. Когато материалите са на клиента, фирмата не носи отговорност за крайния продукт. Минималната цена за извършване на услуга е 100 лв.

Полезен съвет за покупката и монтажа на подовите настилки.

Паркетът е подова настилка, която придава топлина и уют във всеки дом. От миналото до наши дни паркетът е най- предпочитаната подова настилка. Познати са три вида паркет: естествен, многослоен, ламиниран. Широко използвани подови настилки е от дървесни видове: дъб, бук, акация, ясен и др. Характерно за естествения паркет е това, че може да се обработва многократно. Чрез циклене се отнемат милиметри от захабените и надраскани дъски до постигане на еднородна повърхност. Обработеният вече паркет е доведен до положение, в което може да се пристъпи до следваща обработка наречена фугиране. Фугирането е операция, с която се заличават естествено появилите се фуги между отделните паркетини в резултат на хидроскопичните свойства на дървото да се разширява и свива. За да се елиминира разширението и свиването на паркета е препоръчително да се залепи за замазката. Следващата операция е лакирането на паркета.

В зависимост от широката гама лакове е желателно да се лакира два пъти , а в някои случаи и повече ръце. Друг съвременен паркет е многослойният, често наричан трислоен. Този паркет е направен от 100% дървесина и се произвежда под формата на дъски с различна дебелина и дължина .Най- често първите два слоя са от различна дървесина , а третият слой е от познатите ни дървесни видове или някои екзотични дървета .Този паркет е лакиран и е готов за директен монтаж. Може да се обработва, но ограничено, защото третият и финален слой , най често е до 5 -10 мм. дебелина. Друга подова настилка са ламинираните плоскости известни още като ламиниран паркет изработен е от 90% дървесина под формата на HDF или MDF със стандартна дебелина от 6 до 12 мм. Повърхността имитира шарката на познати дървесни видове. Тази подова настилка не подлежи на обработка и реставрация.

За по-лесно и безпроблемно поставяне на естествена подова настилка е добре предварително да се запознаете със следните препоръки:

Основата върху, която ще се, реди вашият паркет трябва да бъде равна и гладка. Обикновено паркет се полага върху някакъв вид замазка тя трябва да бъде достатъчно суха. При добри атмосферни условия зависи също от дебелината на замазката- на всеки 1 сантиметър са необходими 10 дни. Съществуват уреди с,които за ваша сигурност може да проверите дали при вас условията позволяват монтаж на паркет. След закупуване на избрания от Вас паркет е добре той да престои в помещението в,което ще се реди 2-3 седмици, като трябва да се извади от опаковката в която е закупен. Така се постига климатизиране на дървения материал с условията в помещението. Има няколко начина за редене на паркет – ако искате да бъде залепен за пода (замазката). Особено ако замазката е стара и ронлива е добре тя да се грундира или да се постави тънък слой саморазливна замазка.

Паркет може да бъде нареден с няколко типа шарка. Хубаво е да се запознаете с тях предварително това ще ви помогне при закупуването на необходимата квадратура за вашето помещение. Ако сте избрали при Вас паркета да бъде залепен ние препоръчваме това да се направи с полиуретаново лепило. То е шумоизолиращо и при изсъхването (стягането) му увеличава обема си, с което запълва малки неравности в замазката. Ако имате стар паркет, който скърца и мърда единственият начин това да изчезне е пренареждането му. При, което да бъде залепен за пода, защото с времето сглобките на паркетините се амортизират. Замазката също едно пренареждане без да е залепен паркета води до изчезването на проблема временно, скоро пак ще започне да скърца.

услуги за цикли фугира лакира паркет Бургас.

 • Демонтаж на стар масивен паркет за Бургас и чертоморието.
 • Монтаж на паркет и дюшеме за Бургас и областта.
 • Редене с лепене на паркет и дюшеме за Бургас и областта.
 • Пренареждане на паркет и дюшеме за Бургас и областта.
 • Притягане на паркет и дюшеме за Бургас и чертоморието.
 • Фугиране на паркет и дюшеме за Бургас и чертоморието.
 • Циклене на паркет и дюшеме лакиране с реактивен лак за Бургас и областта.
 • Префугиране на паркет и дюшеме за Бургас и чертоморието.
 • Третиране за избелване на дървесина на паркет, лакиране с реактивен лак Бургас и областта.
 • Грундиране на паркет и дюшеме за Бургас и чертоморието.
 • Байцване на паркет, лакиране с реактивен лак за Бургас и областта.
 • Лакиране на паркет и дюшеме за Бургас и чертоморието.
 • Междинно шлайфане с почистване на паркет, лакиране с реактивен лак за Бургас и областта.
 • Редене на скара за дюшеме за Бургас и чертоморието.
 • Монтаж на ламиниран паркет за Бургас и областта.
 • Монтиране на паркет върху шперплат за Бургас и чертоморието.
 • Сваляне и циклене на блажна боя и безир за Бургас и областта.
 • Монтиране на дървени первази за Бургас и чертоморието.
 • Монтиране пвц первази за Бургас и областта.
 • демонтаж на первази за Бургас и чертоморието.
 • Монтаж на метални лайсни за Бургас и областта.
 • Почистване метене изхвърляне и извозване на отпадъци за Бургас и чертоморието.

Цена за монтаж редене циклене лакиране на паркет и дюшеме Бургас.

ЦЕНИ НА ПАРКЕТНИ УСЛУГИ С МАТЕРИАЛИ

 • Циклене, шлайфане, полиране и един път лакиране с лак DYO ........................................................11.00лв/м2
 • Циклене на паркет, полиране и два пъти лакиране с лак DYO...........................................................13.00лв/м2
 • Циклене на паркет, полиране и три пъти лакиране с лак DYO ...........................................................13.50лв/м2
 • Циклене на паркет, полиране и два пъти лакиране с лак СЕЛТ .........................................................12.40лв/м2
 • Циклене на паркет, полиране и три пъти лакиране с лак СЕЛТ ..........................................................13.50лв/м2
 • Циклене на паркет, полиране и два пъти лакиране с лак parket varnish .............................................15.50лв/м2
 • Циклене на паркет, полиране и два пъти лакиране с лак sirco ...........................................................13.50лв/м2
 • Циклене на паркет, полиране и три пъти лакиране с лак sirco ...........................................................15.00лв/м2
 • Циклене на паркет, полиране и два пъти лакиране с лак aqvis-natyral colors .....................................14.50лв/м2
 • Циклене на паркет, полиране и два пъти лакиране с лак levis-yltravernis acryl parket .........................18.50лв/м2
 • Циклене на дюшеме, полиране и два пъти лакиране с лак DYO ........................................................13.50лв/м2

ЦЕНИ НА ПАРКЕТНИ УСЛУГИ БЕЗ МАТЕРИАЛИ

 • Демонтаж на стар масивен паркет ....................................................................................................2.5лв/м2
 • Монтаж на паркет ...........................................................................................................................6.50лв/м2
 • Редене с лепене паркет дюшеме ....................................................................................................7.50лв/м2
 • Пренареждане на паркет и дюшеме ................................................................................................7.50лв/м2
 • Притягане на паркет и дюшеме .......................................................................................................2.00лв/м2
 • Само циклене на паркет .................................................................................................................5.00лв/м2
 • Циклене на паркет, лакиране с реактивен лак .................................................................................7.00лв/м2
 • Фугиране на паркет ........................................................................................................................2.50лв/м2
 • Префугиране паркет и дюшеме .......................................................................................................2.00лв/м2
 • Третиране за избелване на дървесина ............................................................................................2.00лв/м2
 • Грундиране на паркет и дюшеме .....................................................................................................2.00лв/м2
 • Байцване за един слой ...................................................................................................................3.00лв/м2
 • Лакиране за един слой ...................................................................................................................3.00лв/м2
 • Междинно шлайфане с почистване ..................................................................................................2.50лв/м2
 • Редене на скара за дюшеме ...........................................................................................................6.00лв/м2
 • Редене на дюшеме иглолистно ......................................................................................................11.00лв/м2
 • Редене на дюшеме широколистно ..................................................................................................14.00лв/м2
 • Монтаж на ламиниран паркет ...........................................................................................................4.00лв/м2
 • Монтиране на паркет върху шперплат ..............................................................................................7.00лв/м2
 • Циклене на дюшеме ........................................................................................................................6.00лв/м2
 • Сваляне и циклене на блажна боя и безир ......................................................................................13.00лв/м2
 • Монтиране на дървени первази .......................................................................................................3.50лв/м1
 • Монтиране пвц первази ...................................................................................................................3.50лв/м1
 • Демонтаж на первази .......................................................................................................................1.50лв/м1
 • Монтаж на метални лайсни ...............................................................................................................9.00лв/м1

При чамови, букови, ясенови, и др.паркети е необходимо трето лакиране. Циклене с две лакирания двукомпонентни лакове по желание на клиента. Циклене с лакиране с аква лак на водна основа и полиране-по избор

Когато материалите са на клиента, фирмата не носи отговорност за крайния продукт.
Минималната цена за извършване на услуга е 120 лв.

за всички услуги свързани с:

реди паркет Бургас, цикли Бургас, цикли паркет Бургас, монтира цикли лакира Бургас, цикли дюшеме Бургас, монтаж на ламинат Бургас, монтаж первази Бургас, редене, монтиране, циклене, фугиране, лакиране, цикли паркет Бургас, лакира Бургас, демонтаж паркет Бургас, демонтаж ламинат Бургас, демонтаж ламиниран паркет Бургас, монтаж ламиниран паркет Бургас, изнасяне, изхвърляне, извозване, паркет дюшеме Бургас, демонтаж дюшеме Бургас, изхвърля паркет Бургас, извозва паркет Бургас, извозва дюшеме Бургас, реди художествен паркет Бургас, проектира художествен паркет Бургас, изработка на художествен паркет Бургас, и черноморието.
 • редене шлайфане на паркет Бургас
 • майстор за монтаж на дюшеме Бургас
 • поставяне на естествен паркет Бургас
 • редене на естествен паркет Бургас
 • монтаж на естествен паркет Бургас
 • поставяне на ламинат Бургас
 • шлайфане на дюшеме Бургас
 • редене пренареждане Бургас
 • редене на паркет пренареждане Бургас
 • монтаж на ламиниран паркет Бургас
 • монтаж дървени конструкции, Бургас
 • поставяне на ламинат цени Бургас
 • поставяне на ламинат върху дюшеме Бургас
 • поставяне на ламинат върху мокет Бургас
 • поставяне на ламинат върху балатум Бургас
 • поставяне на ламинат върху плочки Бургас
 • поставяне на ламинат върху теракот Бургас
 • поставяне на ламинат на стена Бургас
 • сваляне на блажна боя от дюшеме Бургас
 • редене на паркет рибена кост Бургас
 • редене на ламиниран паркет Бургас
 • редене на паркет цени Бургас
 • полагане на ламинат Бургас
 • полагане на ламиниран паркет Бургас
 • полага паркет Бургас
 • Полагане на паркет цени Бургас
 • поставяне на естествен паркет Бургас
 • поставяне на дюшеме Бургас
 • редене на ламинат Бургас
 • паркетни услуги Бургас
 • цикли паркет Бургас
 • циклене на паркет Бургас
 • циклене на дюшеме Бургас
 • редене на паркет Бургас
 • редене на ламинат Бургас
 • монтаж на ламинат Бургас
 • монтаж на ламиниран паркет Бургас
 • монтаж на паркет Бургас
 • монтаж на дюшеме Бургас
 • монтаж ламиниран паркет Бургас
 • монтира паркет Бургас
 • монтира ламинат Бургас
 • монтира ламиниран паркет Бургас
 • поставяне на паркет Бургас
 • монтаж и циклене на паркет Бургас
 • махане на блажна боя от дюшеме Бургас
 • махане на блажна боя от паркет Бургас
 • шлайфане на старо дюшеме Бургас
 • циклене на старо дюшеме Бургас
 • циклене на стар паркет Бургас
 • циклене редене шлайфане на паркет Бургас
 • Полагане на паркет Бургас
 • полагане на масивен паркет Бургас
 • полагане на естествен паркет Бургас
 • полагане на дюшеме Бургас
 • сваляне на блажна боя от паркет Бургас
 • ламиниран паркет Бургас цени
 • монтиране на паркет Бургас

Ползвайте следните форми за контакт:

Изпрати

реди паркет Бургас, цикли Бургас, цикли паркет Бургас, реди цикли лакира Бургас, цикли дюшеме Бургас, монтаж ламинат Бургас, монтаж первази Бургас, циклене, фугиране, лакиране, реди паркет Бургас, цикли паркет Бургас, лакира Бургас, демонтаж паркет Бургас, демонтаж ламинат Бургас, демонтаж ламиниран паркет Бургас, монтаж ламиниран паркет Бургас, изнасяне, изхвърляне, извозване, паркет дюшеме Бургас, демонтаж дюшеме Бургас, изхвърля паркет Бургас, извозва паркет Бургас, извозва дюшеме Бургас, реди художествен паркет Бургас, проектира художествен паркет Бургас, изработка на художествен паркет Бургас,
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.